joi, 29 septembrie 2011

Totul despre pensule (1)

          Pensulele fac toata diferenta in alicarea machiajului. Toate femeile, incepand de la makeup artist, pana la cele care folosesc doar machiaj de baza, pot beneficia de folosirea pensulelor potrivite.
          Luati in considerare investirea in cel putin cateva pensule de baza de calitate. Ele nu sunt foarte greu de gasit. Va puteti orienta atat spre liniile lansate de makeup artisti renumiti, dar si spre versiuni mai putin scumpe, pe care le gasiti in magazinele de specialitate.
          Ca sa va dati seama de ce fel de pensule aveti nevoie si care sunt de calitate, trebuie sa va familiarizati cu o varietate de stiluri, forme si tipuri de par.

Calitatea pensulelor

          Inainte de a achizitiona pensule, trebuie sa stiti exact ce cautati si care pensule merita investitia. Testati calitatea firelor, trecand pensule usor pe piele, pentru a vedea cum se simte. Apoi terceti-va degetele printre fire pentru va asigura ca nu cad fire. Este imporatnt sa vedeti cat de comfortabilo tineti in mana, deoarece trebuie sa fie usor de manevrat.


         Pensulele din par natural (veverita, capra, ponei, etc.) sunt foarte moi si ofera posibilitatea unei aplicari mai naturale si uniforme. Sunte cele mai bune pentru aplicarea produselor pe baza de pudra: farduri de ochi, pudre si farduri de obraz.
          Pensulele din par sintetic sunt alegerea perfecta pentru a aplica produse cremoase, cum ar fi corectoare, liner-uri pe baza de gel si rujuri. In general sunt mai pline decat cele natuarale, deci ofera un control mai bun si o aplicare mai precisa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu