joi, 29 septembrie 2011

Totul despre pensule (4)

Pensula pentru buze- ferma, lunga, subtire. Permite aplicarea precisa a rujului. Poate fi naturala sau sintetica.


          In ceea ce priveste pensulele pentru machierea ochilor, exista posibilitati infinite. Eu o sa vi le prezint pe cele mai populare.

Pensula pentru aplicarea fardului de ochi pe toata suprafata pleoapei- lata, cu capul drept.

Pensula pentru aplicarea fardului de ochi- destul de lata pentru a acoperi jumatate din pleoapa. Aceasta pensula are fire naturale, moi, iar forma ei este rotunda, cu margini tesite. Poate aplica o cantitate mare de fard pe pleoapa inferioara, fara a lasa linii dure.

Pensula pentru omogenizarea fardului de ochi- o pensula moala, pufoasa, din par natural, cu fire lungi, create pentru a uniformiza fardul de ochi si a elimina liniile de demarcatie de pe pleoapa, lasate dupa aplicarea mai multor nuante. Este buna deasemenea pentru aplicarea pudrei, pentru a fixa corectorul sau fardul de ten din jurul ochilor.

Pensula pentru conturarea ochilor- o pensula rotunda, cu capul drept, din par natural. Scurta, densa, aplica o cantitate mare de fard in pliul pleoapei, pentru a contura ochiul.

Pensula pentru aplicarea fardului aproape de gene- plata, cu fire dense, sintetice, este usor rotunjita la capat. Poate fi folosita umeda sau uscata pentru a aplica o linie precisa la radacina genelor.

Pensula pentru conturare ultra-fina- perii sunt sintetici, densi, curbati si ascutiti la varf. Perfecta pentru aplicarea precisa a eyeliner-ului lichid sau gel.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu