joi, 29 septembrie 2011

Totul despre pensule (3)

Pensula pentru corector- ar trebui sa aiba peri fermi, dar moi, car nu zgarie, deoarece va fi folosita pe pielea delicata de sub ochi. Cautati o pensula cu fire sintetice, stralucitoare, pentru ca aceasta aluneca usor de-a lungul pielii. Capatul pensulei trebuie sa fie conic, pentru a ajuta in aplicarea corectorului in locuri greu acesibile, cum ar fi coltul intern al ochiului si nas.







Pensula pentru sprancene trebuie sa fie deasa, cu fire scurte, taiate in unghi. Creata pentru a aplica fard de sprancene. Cautati o pensula cu mixtura de par sintetic si natural, deoarece pensulele 100% sintetice sunt prea tari si nu aplica culoarea foarte eficient.








Peria pentru gene are peri drepti, tari (in general din plastic). Este creata pentru a separa genele imediat dupa aplicarea mascarei (cand genele sunt inca umede).








Ondulator de gene- cautati o versiune simpla, de metal, cu baze de guma. Bazele trebuie schimbate in mod regulat. Pentru a evita ruperea genelor, ele trebuie ondulate inainte de aplicare rimelului. Daca va e frica de ondulatorul de gene, cumparati-va un ondulator cu incalzire. Acesta poate fi folosit chiar si dupa aplicarea rimelului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu